Meisjes
Collectie

De trendy collectie voor meiden is samengesteld door onze stylisten die de nieuwe trends vertalen naar een collectie volledig passend bij het komende seizoen. We zijn gespecialiseerd in denim items/sweaters/t-shirts en tevens Fast fashion voor levering op korte termijn.

Jongens
Collectie

De stoere jongens collectie bestaat uit een gespecialiseerde denim collectie van actuele finishes en fits. Daarnaast brengen we meerdere keren per jaar een eigen collectie uit onder het label Cool Zone.

Sweaters

Shirts

Verburgt Producten

Specialiteiten Met onze productie op korte termijn kunnen we snel op de behoefte van onze partners reageren op de laatste trends. levering vanaf vier weken na het plaatsen van een order.

Denim collectie Met onze eigen denim divisie weten we ieder seizoen weer een brede denim collectie samen te stellen, met actuele finishes en fits.

Fast fashion De betaalbare fast fashion dames collectie bestaat uit actuele prints en kleuren ten behoeve van onze partners. Levering vanaf vier weken na het plaatsen van een order.

Denim

Sweaters

T-Shirts

Verburgt Team

Team Verburgt Fashion beschikt over een uitgebreid netwerk en werkt samen met fabrikanten in India, Bangladesh, Pakistan en Europa. Intern hebben we onze eigen styling-, inkoop-, verkoop- en logistiek afdeling. Graag stellen wij ons team voor:

Verkoop afdeling

Verburgt Sales

niek@verburgt.net

Inkoop afdeling

Verburgt Inkoop

purchase@verburgt.net

Styling afdeling

Verburgt Styling

styling@verburgt.net

Verburgt Producten & Private Label

Naast het produceren van private labels voor onze klanten zijn wij gespecialiseerd in kinder- en dames kleding. Met meerdere collecties per jaar sluiten we aan bij de laatste modetrends.

Our Clients & Partners

TOP