Verburgt Fashion

50jaar gespecialiseerd in Fashion

Welkom

Verburgt Fashion is al ruim 50 jaar gespecialiseerd in de in- en export van “ready made garments”. Wij richten ons op middelgrote en grote detailhandelsconcerns in binnen en buitenland. Onze specialiteiten zijn denims, kinder, korte termijn (fast fashion)en dames collecties.

Als Verburgt Fashion besteden wij grote zorg aan ons totale productie proces. Naast onze eigen eisen op het gebied van Social Compliance werken wij uitsluitend samen met producenten die lid zijn van BSCI, Bangladesh Accord en CPI2.

Over Verburgt

Het hoofdkantoor van Verburgt Fashion is gevestigd in Amsterdam. Vanuit deze locatie worden alle activiteiten uitgevoerd. Onze doelstelling is het bieden van een optimale prijs-kwaliteitsverhouding aan onze partners, gecombineerd met een goede fits. Kwaliteitstesten worden in eigen beheer gedaan of in samenwerking met gerenommeerde laboratoria (SGS/TüV). Het creatieve team van Verburgt fashion met ervaren stylisten volgt voortdurend de nieuwste trends en ontwikkelingen, doet ideeën op en werkt deze uit bij onze eigen directe leveranciers.

De stylisten vertalen trends naar modellen en materialen voor onze eigen collectie en die van de klanten.

TOP