Verburgt Fashion

50jaar gespecialiseerd in Fashion

Collectie

Naast de productie van veelzijdige private labels voor onze klanten zijn wij gespecialiseerd in kinder-en dameskleding. Met een team van specialisten wenden we onze specifieke kennis en ervaring aan om elk seizoen weer een volledige actuele collectie van het komende seizoen samen te stellen. Eigentijdse kindercollecties: stoer voor jongens en trendy voor meisjes, in de actuele kleuren van het komende seizoen.

• Kleuter jongens collectie 2 tot 8 jaar
• Jongens- teens collectie 8 tot 16 jaar
• Meisjes kleuter collectie 2 tot 8 jaar.
• Meiden- teens collectie 8 tot 16 jaar.
• Dames collecties S tot XXXL

Werkwijze

Bij Verburgt Fashion staat de klant voorop! In samenwerking met de klant zijn er dan ook uitgebreide mogelijkheden om eigen ideeën in te brengen en of aanpassingen te doen aan onze collectie, waarbij wij onze ervaren stylisten en productiefaciliteiten inzetten. Verburgt fashion werkt nauw samen met fabrikanten uit Europa, China, Bangladesh en Pakistan. Meer weten over Verburgt Fashion? Neem dan contact met ons op!

De stylisten vertalen trends naar modellen en materialen voor onze eigen collectie en die van de klanten.

Korte termijn

Verburgt Fashion richt zich op korte termijn collecties voor jongens, meisjes en dames. Door onze jarenlange ervaring met productie kunnen we snel op de behoeftes van onze partners te reageren met de laatste modetrends. Levering vanaf vier weken na plaatsing van de order.

TOP